Typo3

Jedan od najpopularnijih svetskih CMS-ova, dovoljno jednostavan da se mali sajtovi mogu brzo pustiti u rad, a dovoljno kompleksan da podrži i najzahtevnije klijente i njihove poslovne procese.

WEBCentric je svoj prvi Typo3 sajt uradio još 2006. godine, a od tada smo za svoje klijente implementirali više od 40 domaćih i stranih sajtova.

U zavisnosti od zahteva i kompkleksnosti sajta, razvoj može trajati od jedne nedelje (najkraći projekat) pa i do nekoliko meseci (najsloženiji projekat).

Jedna od velikih prednosti Typo3 je postojanje besplatne biblioteke rešenja (Extension Repository) - dakle, uz malo sreće, razvoj nove funkcije nije potrebno raditi od nule, već je moguće iskorisitti rešenje koje je neko drugi već pripremio.

Konačno, želeli bismo i da se pohvalimo - WEBCentric je od aprila 2012. godine srebrni član Typo3 asocijacije.

Legrand.rs

www.legrand.rs

Legrand je veliki francuski proizvođač električne opreme, sa predstavništvima u bezmalo svim zemljama sveta.
Za potrebe srpskog Legrand predstavništva smo pripremili sajt koji je trebao da ostvari sklad između opštih vizuelnih rešenja sajta (koje diktira kompanijska centrala), i konkretnih potreba kolega u beogradskom predstavništvu.

Ovaj sajt, iako umeren po tehničkim zahtevima, je predstavlao veoma obiman projekat zbog obilja različitih sadržaja, uključujući i multimedijalne prikaze.
Specifičnost ovog projekta je i uloga WEBCentric-a - ne samo da smo bili tehnički partner, već smo i radili unos i ažuriranje tekstualnih i grafičkih sadržaja na sajtu.

Konačno, po puštanju u rad ovog sajta, kontaktirale su nas i kolege iz Legrand-ovog predstavništva u Hrvatskoj - priprema njihovog sajta je trenutno u toku.

Tehnologije: Typo3, PHP

Legrand.hr

www.legrand.hr

Po realizaciji sajta za Legrand-ov srpski ogranak, pristupili smo sličnom zadatku i za Legrand-ovo predstavništvo u Hrvatskoj.

U ovom projektu je došla do izražaja činjenica da se jedno Typo3 rešenje može primeniti na više sajtova, koji će strukturno / funkcionalno biti identični, ali će svaki imati svoj sadržaj (stranice, slike, prevode).

Naravno, ovakva rešenja ne samo da ubrzavaju razvoj i održavanje, već i umnogome umanjuju troškove na strani klijenta.

Tehnologije: Typo3, PHP

Omladinska škola OFK Beograda

http://www.ofkbeograd.co.rs/os/

Omladinska škola OFK Beograda koja broji gotovo 100 godina tradicije je mesto kome igrači poznati kako srpskoj, tako i svetskoj javnosti duguju svoje početke. Ova škola posebnu pažnju posvećuje  modernim svetskim trendovima i svake godine učestvuje na međunarodnim turnirima u Evropi gde pokazuje sjajne rezultate. WEBCentric je, u skladu sa zahtevima i potrebama klijenta pripremio portal.

Portal Omladinske Škole OFK Beograda na prvom mestu služi za evidenciju igrača po timovima. Kreiran je uz pomoć Typo CMSa, a sastoji se od:
-Privatnog dela - dostupan je isključivo trenerima koji, pošto se uloguju, imaju pristup svim informacijama kao i mogucnost da ažuriraju kako osnovne profile igrača, tako i evidenciju sportskih rezultata, statistike lekarskih pregleda, itd.;
-Javnog dela - dostupan je širokoj javnosti i sadrži opšte informacije.

OFPS

http://www.ofps.org.rs/

WEBCentric je uradio i novu, redizajniranu i funkcionalno unapređenu verziju OFPS sajta. Pored standardnih, javnih stranica, sajt sadrži i zaštićeni deo namenjen OFPS članovima koji na ovaj način mogu da pregledaju dokumente vezane samo za njih, tj. koji su nedostupni drugim članovima.

Sajt je u potpunosti urađen u Typo3 tehnologiji, sa nekoliko specifičnih ekstenzija.

Marshall

www.marshall.co.rs

Marshall AVT je čačanska firma sa najbogatijom ponudom košulja i pratečih odevnih artikala u centralnoj i zapadnoj Srbiji.

Sajt je kompletno urađen u Typo3 tehnologiji.

Udruženje samohranih roditelja

www.samohrani.org.rs

WEBCEntric jeste privatna firma koja dobro i uspešno posluje, ali smo istovremeno i svesni problema društva u kome živimo.

Kao naš mali doprinos radu Udruženju samohranih roditelja iz Plandišta, pripremili smo sajt www.samohrani.org.rs koji bi trebalo da pomogne vrednim i požrtvovanim članovima ovog društva da lakše stupe u kontakt sa ljudima dobre volje koji bi mogli da im pomognu.

Ovaj jednostavan sajt je rađen u Typo3 tehnologiji.

Webcentric DOO Beograd, Srbija +381 11 3434428 office@webcentric.co.rs