WEBCentric

Online prodavnica

 

Online prisustvo putem Web prodavnice je postao industrijski standard za bilo koji vid trgovine. Sa preko 10 godina iskustva u razvoju Internet prodavnica, WEBCentric će biti vaš pouzdan tehnički partner.

Koji model online prodavnice izabrati?

 

Izrada internet prodavnice je kompleksna stvar, a prvi korak je da li želite razvoj Web prodavnice koja u potpunosti prati vaš poslovni model (skuplje, ali fleksibilnije rešenje) ili korišćenje gotovog softvera i njegovo prilagođavanje za vaše potrebe

Ukoliko već imate prodavnicu i želite da vaše poslovanje proširite i Internet prodajom, možemo za vas razviti Internet prodavnicu u potpunosti prilagođenu vašem poslovanju i integrisanu sa vašim postojećim softverom i bazama podataka.

Ovo je značajno skuplje rešenje, ali je u potpunosti definisano vašim poslovnim zahtevima. Svaki razvoj koji radimo je modularne strukture (tako da može da se proširi u budućnosti) i ne postoji ograničenje razvoja bez obzira o kakvoj se ideji radi. Naš tim je dovoljno iskusan i fleksibilan da svakom vašem zahtevu izađe u susret i pronađe odgovarajuće rešenje.

Ukoliko je vaš budžet za razvoj Interet prodavnice manji, ili tek započinjete razvoj svog biznisa, preporučujemo WEBCentric shop kao rešenje.

WEBCentric shop poseduje sve što jedan online shop treba da ima, kao i mogućnost da se vremenom sa porastom prodaje i povratom uloženih sredstva funkcionalnost proširi.

Zašto izabrati WEBCentric Shop?

 

WEBCentric Shop nije open-source softver, već je razvijen u potpunosti od strane našeg tima, počevši još od 2001 godine. Izborom našeg softvera za razvoj Internet prodavnice dobijate:

 • Moderan, za kupca jednostavan i intuitivan dizajn
 • Prilagođenost mobilnim i tablet uređajima
 • Ispunjeni tehnički preduslovi za dobru SEO optimizaciju
 • Višejezičnost
 • Mogućnost upotrebe više valuta
 • Integracija sa softverima kurirskih službi, automatsko računanje poštarine po težini / vrednosti paketa
 • Različiti načini plaćanja (online i offline)
 • Administratorski panel za ažuriranje kataloga proizvoda i vođenje narudžbina
 • Poslovni izveštaji
 • Mogućnost integracije sa vašim softverom
 • Mogućnost proširenja novim funkcionalnostima

Naši klijenti

 

Trudimo se da sa klijentima ostvarimo dugoročnu saradnju.

Utisci

 

Zadovoljan klijent je ono što nas pokreće i čini da i mi budemo zadovoljni.

WEBCentric je pouzdan partner, sa kojim sarađujemo već pet godina. Uvek spremni da izađu u susret našim potrebama. Naročito dobru podršku imamo u udarnim periodima poslovanja. Deo zasluge za rast poslovanja, pripada i njima.
Žarko BraunovićŠef IT odeljenja, JP Skijališta Srbije
WEBCentric Shop rešenje koristimo od samog početka. Ono što izdvajamo je jednostavna i intuitivna administracija kao i modularnost, tj mogućnost stalnog nadograđivanja. Tehnička podrška je takođe odlična.
Igor GrčićDirektor, Mala SRB Prodavnica doo

Kontaktirajte nas

 

Imate dodatno pitanje ili želite da otvorite Internet prodavnicu? Stojimo vam na raspolaganju. Posetite nas, pišite nam ili nas pozovite.