WEBCentric

WEB DEVELOPMENT

 

Naš tim profesionalaca će za vas pripremiti Web portale bilo kog nivoa kompleksnosti – od jednostavnih sajtova do kompleksnih aplikacija za automatizaciju procesa na nivou preduzeća. Uža specijalnost su nam Web aplikacije koje će se usko integrisati u vaše postojeće poslovne procese. U svakom slučaju, možete računati na sajtove i aplikacije koje su funkcionalne, interaktivne i pouzdane.

Web sajtovi

Mi razvijamo sajtove bilo kog nivoa kompleksnosti. Od malih, sa svega par strana, do velikih, korporacijskih sajtova sa više stotina strana.

Web aplikacije

Mi razvijamo web aplikacije definisane po specifičnim potrebama vašeg poslovanja, modularne strukture, koje pomažu i prate vaš razvoj.

Integracija i automatizacija

Mi obezbeđujemo povezivanje različitih softverskih rešenja i baza podataka u jedinstven tok informacija koji povezuje ljude, procese i informacije u okviru preduzeća.

7133

Upravljanje kompleksnim Web projektima

 
 

Na osnovu više od 10 godina iskustva razvoja Web aplikacija za klijente iz raznih industrija došli smo do optimalnog modela upravljanja.

 
Ideja
Kako bi vam predložili najbolje rešenje neophodno je da analiziramo vaše poslovne potrebe i ciljeve koje želite da ostvarite na kraju zajedničkog projekta.
Specifikacija
Kada smo definisali vaše poslovne potrebe i ciljeve, pomoći ćemo vam da izaberete najbolje tehničko rešenje skladu sa vašim potrebama i to dokumentovati u okviru funkcionalne specifikacije.
Realizacija
U toku realizacije projekta naš tim koristi Agile framework kako bi osigurali konstantan napredak, fleksibilnost u procesu razvoja i merljive prolazne rezultate, kao i transparentnost – kako bi napredak projekta bio klijentu vidljiv u svakom trenutku.
Naš iskusan tim programera završiće projekat u skladu sa rokovima i po dogovorenoj ceni.

Tehnologije

 

Klijenti

 

Verujemo u dugoročne veze sa klijentima, i taj pristup nam je u poslednjih 12 godina doneo saradnju sa klijentima na koje smo veoma ponosni. Od stranih imena, tu su ACN Europe, Nike (HQ), Kuoni, Husqvarna, Symantec, Schneider Electric, Rakuten, Social Owl. Neki od zvučnijih domaćih klijenata su: OFPS,  Agencija Partizan, Skijališta Srbije, Tehnomanija, Politika.

Sistem za ticketing podršku koji nam je WEBCentric obezbedio je odlično gotovo rešenje koje nam olakšava rad s svakodnevnom komunikacijom s klijentima i predstavlja programsko rešenje razvijeno po našoj meri.
Magdalena CiesielskaKey Account Manager, Limitless Mobile
 Dugi niz godina, a na obostrano zadovoljstvo, OFPS saradjuje sa Webcentricom. Sjajna komunikacija, strpljenje ,profesionalizam je ono sto ih razlikuje od drugih sve u cilju poboljsanja kvaliteta usluga.
Danijela ČapulovićPomoćnik direktora za opšte poslove, OFPS
Sa WEBCentric-om sarađujemo već nekoliko godina. Rad sa WEBCentric-om je uvek odličan – njihova reakacija je uvek brza, a rešenja razvijena za nas pouzdana, dugoročna i modularna.
Sarah TidemannDigital Strategist, Sigato Group

Kontaktirajte nas

 

Spremni ste da započnete novi projekat?
Stojimo vam na raspolaganju. Pišite nam, pozovite nas ili nas posetite