WEBCentric

Šta je justLikeAPI

 


JustLikeAPI je napredan API servis za sakupljanje i ekstrakciju podataka, dizajniran i razvijen od strane WEBCentric tima 2018. godine. Još od 2010. godine, kada je nastao Price2Spy (alat za praćenje cena na internetu), stekli smo ogromno iskustvo u radu sa internet stranicama koje ne žele da budu praćene. Naša sposobnost prikupljanja podataka sa tehnički najkompleksnijih stranica na svetu je privukla klijente koji su od nas tražili da, osim cena, prikupljamo i komentare na proizvode – kako bi imali uvid i mišljenja na tržištu.
Stoga, prepoznali smo potrebu za specijalnim alatom koji će omogućiti našem klijentima da:

  • se prijavljuju na određenu platformu/društvenu mrežu (kao određeni korisnik)
  • prikupe sve komentare sa profila određenog korisnika
  • odgovaraju na određeni komentar

Šta justLikeAPI nudi

 

Jednostavan i efikasan API

Jednostavan i efikasan API za prikupljanje sadržaja sa preko 20 (broj je u stalnom porastu) platformi (društvenih mreža) kojima se ne može pristupiti putem standardnog API-ja.

Simulacija svih korisničkih akcija

Simulacija svih korisničkih akcija koje vrše stvarni posetioci sajtova preko svog pretraživača (kako stranica/platforma ne bi mogla da otkrije da li joj pristupa čovek ili bot).

Izbegavanje metoda za blokiranje

Izbegavanje IP banova, CAPTCHA mehanizama i drugih metoda blokiranja bot internet saobraćaja.

Prilagođavanje promenama

Prilagođavanje promenama na stranicama (platforma može u bilo kom trenutku da promeni način na koji se korisnici prijavljuju ili na koji način je sadržaj prikazan).
8327
Just Like Api

Kome je justLikeAPI namenjen?

 
JustLikeAPI je namenjen svim vrstama IT kompanija (koje pružaju usluge skupljanja komentara svojim klijentima) širom sveta. Naši klijenti su:
 
Agregatori komentara sa društvenih mreža (koji omogućavaju svojim klijentima da vode profile na više društvenih mreža sa jednog mesta)
Sistemi za praćenje društvenih mreža
Servisi za analitike društvenih mreža
Big data servisi
Baze podataka

Isprobajte pre kupovine, platite koliko trošite...

 

  • Ako želite da koristite stranicu/platformu koju već podržavamo, možete slobodno da probate servis besplatno u periodu od 14 dana. Molimo Vas proverite listu podržanih platformi.
  • Međutim, ako želite da radite sa platformom koju još nismo razvili, moći ćemo da Vam osposobimo JustLikeApi da radi sa tom platformom, uz jednokratnu novčanu nadoknadu.
  • Mesečna pretplata počinje tek nakon isteka besplatnog probnog perioda
  • Mesečna preplata se zasniva na broju platformi koje ćete koristiti i broja zahteva koji ćete slati.
  • Slobodni ste da dodajete i brišete platforme sa svog naloga.
Počnite svoj besplatni probni period (14 dana) odmah – informacije o kreditnoj kartici nisu potrebne.Prijavi se

Podržane platforme

 

Kontaktirajte nas

 

Imate dodatno pitanje ili želite da započnete JustLikeAPI saradnju? Stojimo vam na raspolaganju. Posetite nas, pišite nam ili nas pozovite.